Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΥΕ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 447




Λάρισα,  28  Φεβρουαρίου    2016  
 

 
 




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 
 

Συνάντηση   πραγματοποίησε  η Ένωση μας με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος με αφορμή την περιοδεία του σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να του ευχηθούμε και  από κοντά ότι καλύτερο για το ανώτατο καθήκον που ανέλαβε ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος .

Έγινε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και τους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης .

Στο επίμαχο θέμα της Ομογενοποίησης που ήταν και το σημαντικότερο της συζήτησης ο Αρχηγός ήταν συγκεκριμένος αλλά και ενημερωμένος και μας απάντησε το εξής : << Το Αρχηγείο έχει πάρει απόφαση μέσου του ανωτέρου του οργάνου που είναι το Επιτελικό Συμβούλιο στο οποίο αποφασιστικέ η ομογενοποίηση και των 4.000 Πενταετών Πυροσβεστών με αρχή τους 2.500 που πληρούν τα κριτήρια και στην συνεχεία σταδιακή μονιμοποίηση και των υπολοίπων. Περιμένουμε την έγκριση του δημοσιονομικού κόστους από την πολιτική Ηγεσία ώστε να αρχίσει η υλοποίηση της απόφασης >>.

Σύντομα θα υπάρχει Συναδελφοι και συνάντηση με τον Υπουργό κ. Τόσκα ώστε να δούμε εάν θα υπάρχει θετική εξέλιξη σε όλα τα παραπάνω.

Αυτή την χρονική περίοδο συνιστούμε σε όλους τους Συναδέλφους να σταματήσουν τις αντιπαλότητες, να στρατευτούν στις θέσεις της Ένωσης μας ώστε να γίνουν ακόμα ποιο δυνατές και μετά την συνάντηση με τον Υπουργό θα δούμε τι ταμείο κάναμε και θα δρομολογηθούν εξελίξεις που δεν θα πρέπει να λήψη κανείς από αυτές.