Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"Μεγάλες Αλήθειες"

Κύριε Πρόεδρε και Κύριε Γραμματέα της ΠΟΠΥΣΥΠ,
Σύμφωνα με το υπ¨ αριθμ.72  έγγραφο σας, ενημερώνετε τα μέλη σας, ότι αρχίζει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων των Π.Π.Υ στα Συμβούλια μεταθέσεων και ζητάτε να στηρίξουν τον συνδυασμό που κατεβάζει η ΠΟΠΥΣΥΠ, και ο οποίος απαρτίζεται από μέλη σας, όπως υποστηρίζετε...
Ενώ σας επισημάνθηκε από πλευράς μας προφορικά σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, άλλα και με έγγραφο από άλλο Σωματείο - Μέλος σας, ότι κάποιοι από τους υποψηφίους δεν είναι μέλη σας, εσείς αντί να διορθώσετε την λάθος ενέργειας σας,  απειλείται, εμμέσως πλην σαφώς, να το διαγράψετε . Ομοίως και στην επιστολή-διαμαρτυρία που σας έστειλα εγώ προσωπικά με την ιδιότητα μου ως μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μου, και ως μέλος δυστυχώς της  Ομοσπονδίας μας (της οποίας εσείς νομίζετε ότι ηγείστε )  αντί να μου απαντήσετε ευθέως και  με ειλικρίνεια, όπως και να προβείτε στην διόρθωση του ψηφοδελτίου, με απειλείτε ότι θα μου επιβάλλετε κυρώσεις συμφώνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας…
            Αλήθεια, πως γίνεται η Ε.Π.Π.Υ.Ε η οποία δημιουργήθηκε από δύο πρώην μέλη σας να είναι διασπαστές και κωλοτούμπες, και τα πρώην μέλη του Σωματείου μας  να κάνουν νέο Σωματείο , κάτι που σημαίνει ότι δεν δέχονται τις θέσεις αυτού και κατά συνέπεια της Ομοσπονδίας που ανήκουμε να μας λασπολογούν και να μας κατηγορούν, και εσείς να τους εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο σας?
 Για να καταλάβω εγώ προσωπικά, αλλά και το κάθε μέλος ξεχωριστά, πως είναι δυνατόν, αυτοί που μας κατηγορούν και μας λασπολογούν με κάθε ευκαιρία, εσείς να τους έχετε εντάξει στο ψηφοδέλτιο και να ζητάτε ευθαρσώς ακόμη και τη στήριξή τους, από τη στιγμή που εμείς ανήκουμε στην ΠΟΠΥΣΥΠ… ???
 Και ρωτάω με οργή και αγανάκτηση:
-Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να προβείτε σε αυτήν κίνηση?
-Ποιοι νομίζετε πως είστε, να αποφασίζετε κατά το δοκούν??
-Δεν υπάρχει ένα καταστατικό  που πρέπει να τηρήσετε ή το θυμάστε μόνο όταν σας συμφέρει??
-Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΠΥΣΥΠ, είναι σύμφωνα με αυτή σας την ενέργεια???
            Πραγματικά λυπάμαι για το κατάντημα σας – διότι περί κατάντιας πρόκειται-  όχι τόσο για εσάς άλλα για τα απλά μέλη μας που πιστεύουν ότι τρέχετε για το καλό τους και εσείς τους λασπολόγους μας, τους κάνετε συνυποψήφιους σας.
Ε, λοιπόν όχι «κύριοι» … Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μου  , και σας απαγορεύω να την πλησιάσετε… Αρκετά με τις ανοχές και τις αντοχές, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια ισορροπία για να συνεχιστούν οι αγώνες για όλους, υποτίθεται…Οποιοδήποτε  ατόπημα σας, είτε αφορά το παρελθόν είτε αφορά το παρόν, θα δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, ώστε να  μαθαίνουν όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά το τι πραγματικά συμβαίνει ή τι έχει συμβεί.
Και επιτέλους, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας η λέξη  «αξιοπρέπεια» ή όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη «τσίπα» ή «σθένος» , ώστε να  μην ανεβάζετε μόνο τις δικές σας απαντήσεις στα προσκείμενα σε εσάς blogs? Αναρτήστε και τα έγγραφα στα οποία απαντάτε, για να μπορεί ο κάθε ένας συνάδελφος να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και να σας κρίνει... Εκτός και αν αυτό δεν σας συμφέρει….!!! Καλός ο λήθαργος και σας συμφέρει αλλά μάλλον άρχισε ο κόσμος να ξυπνάει….

Διαμαντάκης Αθανάσιος
                    Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείο Πυροσβεστών    Πενταετούς υποχρέωσης           

 &    Συμβασιούχων Ανατ. Μακεδονίας  &  Θράκης


Σ.Δ.: Πραγματικά Μεγάλες αλήθειες από έναν έντιμο συνάδελφο! Που πότε δεν μάσησε τα λόγια του, το διαπιστώνουμε άλλωστε "ιδίοις όμμασι".