Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Έκδοση διαταγής για ορισμό εκπαιδευτών

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΟΣΠΥΔ, το ΑΠΣ εξέδωσε διαταγή προς τις κατά τόπους Υπηρεσίες να ορίσουν Αξιωματικούς υπεύθυνους για την εκπαίδευση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης που προέρχονται από την κατηγορία των εποχικών. Υπενθυμίζεται ότι οι εποχικοί που πέτυχαν ως ΠΠΥ θα εκπαιδευτουν στις Υπηρεσίες των Νομών στους οποίους υπηρετούσαν ως εποχικοί πυρ/στες.

ΠΗΓΗ: ΠΟΣΠΥΔ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Aναστολη Λειτουργιας του blog http://spyth.blogspot.com/για λιγο καιρο

Συναδελφοι,
πρωτα απο ολα να σας ζητησω ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ για την απουσια μου απο τα τεκτενομενα τον τελευταιο καιρο, δεν εγινε εσκεμμένα και το ξερετε, μην ξεχνατε πρωτο αυτο το blog ειχε βγαλει τους πινακες επιτυχοντων δεν θα μπορουσε να λειπει απο την αναρτηση του ΦΕΚ.
Οι λογοι ομως που με κρατανε μακρυα απο την ενημερωση και δυστυχως θα με κρατησουν για λιγες βδομαδες ακομα ειναι προσωπικοι λογοι υγειας που πρεπει πρωτα να ξεπεραστουν για να μπορεσω να συνεχισω. Μην ξεχνατε ανθρωπος ειμαι οχι υπερανθρωπος.....
Και να ειστε σιγουροι οτι και ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ και θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ στην ενημερωση !!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τα μηνυμα που μου στελνετε ειτε για περαστικα ειτε γιατι δεν εχετε την ενημερωση που περιμενατε να εχετε απο εδω και δεν την βρηκατε και "παραπονιέστε" !!!
Με συγκινητε πραγματικα και σας ευχαριστω απο καρδιας.
Υπόσχομαι να επιστρεψω οσο πιο συντομα μπορω μεχρι τοτε υπαρχουν συναδελφικα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ blog οπως της Θεσσαλιας, της Στερεας των Ιωαννίνων της 1ης ΕΜΑΚ απο τα οποια μπορειτε και ξερω οτι ενημερωνεστε.

Τελος θα ηθελα να ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ που ορθα ειναι στους 3.400 και να τους ευχηθώ τα καλυτερα !!!

Σας γραφω απο το κινητο......
Παντα Συναδελφικα.....


Σχόλιο του Διαχειριστή
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην συνάδελφο διαχειρίστρια του  Blog και  την περιμένω  να είναι σύντομα κοντά μας !!!  Όπως  έκανε όλα αυτά τα χρόνια ενημερώνοντας όλους τους συναδέλφους  έγκυρα  και στην ώρα τους ,  λέγοντας πάντα την αλήθεια χωρίς να κρύβει τίποτα από κανέναν! 


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στολή και ατομικά εφόδια Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης

Στο συνημμένο αρχείο βρίσκεται η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει λεπτομερώς την στολή και τα ατομικά εφόδια που θα χορηγηθούν στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ ΠΟΣΠΥΔ

Επιστολή Τις ΠΟΣΠΥΔ προς τον Βουλευτή κ Καράογλου

Αξιότιμε κ. Καράογλου,
Λάβαμε γνώση της πρόσφατης ερώτησης που καταθέσατε στο Κοινοβούλιο και οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε μερικά πράγματα τα οποία αγνοείτε ή ξεχνάτε επιλεκτικά:
Θυμάστε τις δεσμεύσεις Παυλόπουλου και κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησής σας την περίοδο 2004-2009 για μονιμοποίησή μας που ποτέ δεν υλοποιήσατε;
Που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια, κρυμμένος;
Το συγκεκριμένο νομοθέτημα ήρθε στην Βουλή και ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα καθώς και τη Ν.Δ. και τον εισηγητή τον κ. Νάκο. Ομοίως συμφώνησε και ο Γ.Γ. της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος σε συνάντηση με την ΠΟΣΠΥΔ εκείνες τις ημέρες.
Θυμάστε τις προσλήψεις επί Ν.Δ. το 2006-2007 με τα SMS και τις προφορικές συνεντεύξεις; Δεν σας είδαμε να αντιδράτε τότε κ. Βουλευτά. Γιατί άραγε; Λόγω κομματικής γραμμής;
Αναφέρεστε επιλεκτικά σε αποσπάσματα ανακοινώσεων της ΠΟΣΠΥΔ γιατί δεν αναφέρεστε και στα υπόλοιπα γραφόμενα κ. Βουλευτά; Γιατί αυτά σας υποδείξανε διάφοροι και διάφορες συνάδελφοι; Τουλάχιστον ας αλλάζατε τα γραφόμενά σας γιατί είναι εμφανείς οι υποδείξεις και η μονόπλευρη πλευρά που σας έχει γίνει ενημέρωση. Αναφερόμαστε στις ανακοινώσεις μας κ. Καράογλου ότι στον διαγωνισμό αυτόν υπάρχουν πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων στο διαδίκτυο κ.λ.π. Στην πρόσληψη το 2007 επί Ν.Δ. για την πρόσληψη 1.600 ατόμων τότε καμία ανάρτηση και γνώση δεν έλαβε ποτέ κανείς. Ούτε πίνακες, ούτε internet, ούτε διαβουλεύσεις, ούτε τίποτα, το γνωρίζετε;

Για τους 2.000 που μένουν εκτός ρύθμισης, ποια η θέση σας κ. Καράογλου;
Δεσμεύσεις δεν βλέπουμε και δεν ακούμε από το κόμμα σας.

Τι θα κάνετε; Πάρτε θέση.

Αυτοί οι συνάδελφοι, πιθανόν και εκπρόσωποι Σωματείου της περιοχής που σας επέδειξαν τα παραπάνω σας γνωστοποίησαν ότι συντριπτική πλειοψηφία είναι εντός ρύθμισης;
* Η σωρεία παραπόνων που αναφέρεστε είναι για τα 9 πλαστά σε 27.000 αιτήσεις;
Τέλος αναφέρετε σχετικά «με την οργή και αγανάκτηση των υποψηφίων. Ο εμπαιγμός που δέχονται από το Υπουργείο» δεν το εννοείτε γιατί για τους 3.400 δεν έχει ισχύσει αυτό συνεπώς μιλάτε για τους 1.000 επιλαχόντες. Κύριε Βουλευτά, συμφωνείτε να απορροφηθούν σε βάθος 3ετίας και οι 1.000 επιλαχόντες; Δεν είδαμε να ζητάτε κάτι τέτοιο, γιατί άραγε; Να θυμίσουμε κ. Βουλευτά ότι αρχικά αρκετοί Βουλευτές ειδικά από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν θέλανε να υλοποιηθεί η ρύθμιση.
* Μήπως είστε από αυτούς;
* Μήπως στεναχωρηθήκατε που το ΠΑΣΟΚ υλοποίησε κάτι που δεν κάνατε εσείς τόσα χρόνια;
Σχετικά με τα διπλώματα αν είχατε εκφράσει και εσείς και οι συνάδελφοί σας όπως και η ΠΟΣΠΥΔ τις διαφωνίες σας τότε θα είχε διορθωθεί.
Τώρα τι θέλετε να ακυρωθεί η προκήρυξη;
Να πάει πίσω για να πάμε σε εκλογές;
Να ξαναελεγχθούν τα χαρτιά ώστε να μην προχωρήσει η προκήρυξη και να την βγάλει η Ν.Δ.; Το Υπουργείο σχετικά με αυτό το θέμα δήλωσε ότι θα γίνουν όλες οι σχετικές αυτεπάγγελτες ενέργειες. Ρωτήστε, διασταυρώστε και ελέγξτε κ. Βουλευτά πριν εκτεθείτε.

Θα δεχόμασταν καλοπροαίρετα ότι ζητάτε με την ερώτησή σας προς το Υπουργείο αν είχατε συμμετάσχει και συμβάλει στη διαμόρφωση του Ν.3839 ώστε να είχαν διορθωθεί τυχόν λάθη, πράγμα το οποίο δεν πράξατε.
Πέραν αυτών και το συγκεκριμένο νομοθέτημα ήταν στη διαβούλευση αρκετό καιρό,
Δεν σας είδαμε όταν ήρθε στην Επιτροπή στη Βουλή ,
Δεν σας είδαμε όταν ήρθε στην ολομέλεια επί των Άρθρων ,
Δεν σας είδαμε όταν ήρθε και επί του συνόλου; Τότε θέλαμε την βοήθειά σας και όλων, μα δεν την είχαμε κ. Βουλευτά.

Κύριε Βουλευτά σας παραπλάνησαν, οι πολλές «κωλοτούμπες» βλάπτουν.
Καλή σας ημέρα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΣΠΥΔ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος


Γραφείο Τύπου
Α/Α2555b
Αθήνα Ώρα 22:30
24/01/2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώθηκε σήμερα η πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο τόπος και ο χρόνος παρουσίασης των προσληφθέντων για εκπαίδευση, θα καθορισθεί με νεότερη διαταγή.


Πίνακες προσληφθέντων


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τα ονόματα των 4000 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης


ΦΕΚ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ

(Για να δείτε σε καλύτερη ποιότητα πατήστε κάτω αριστερά το κουμπί  full screen)

**** Οι συμβάσεις θα υπογραφούν στις αρχές του Φλεβάρη

Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με πληροφορίες για κατάργηση περιφερειακών ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος



Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τις πληροφορίες οι οποίες διοχετεύονται στο κέντρο και την περιφέρεια που αφορούν «επικείμενη κατάργηση περιφερειακών ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος» από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διευκρινίζεται ότι:
Οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται στο επίπεδο Ειδικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε από στελέχη του Π.Σ., για το λόγο αυτό. Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ως εκ τούτου το Υπουργείο δεν έχει καμία ανάμειξη και ενημέρωση.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της, η Επιτροπή θα υποβάλει το πόρισμά της στον Αρχηγό και θα αξιολογηθεί από τα αρμόδια όργανα του Πυροσβεστικού Σώματος. Και μόνον τότε, θα υποβληθεί προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία, σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις μέχρι σήμερα, επέλεξε το δρόμο του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση από τους νομικούς συμβούλους


Κατόπιν αιτήματος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας σας αλλά και πολλών συμβασιούχων πυροσβεστών, σας ενημερώνουμε ότι:
  • Η προθεσμία για την υποβολή στο γραφείο μας του ενημερωτικού σημειώματος και των απαραίτητων εγγράφων για την κατάθεση αγωγής μονιμοποίησης στην Π.Υ. παρατείνεται μέχρι την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012.
  • Λόγω των δεδομένων οικονομικών δυσκολιών η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει μέχρι τις 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012. Όσοι συμβασιούχοι πυροσβέστες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αγωγή μπορούν να αποστείλουν στο γραφείο μας το ενημερωτικό σημείωμα έως και την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και να καταθέσουν τα χρήματα αργότερα, δηλαδή έως και τις 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.
  • Προς διευκόλυνση σας μπορείτε να μας αποστείλετε έως και την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ορθά συμπληρωμένο το ενημερωτικό σημείωμα συνοδευόμενο από μια υπεύθυνη δήλωσή σας, στην οποία θα αναφέρετε τα ακριβή χρονικά διαστήματα απασχόλησής σας στην Π.Υ. και να μας αποστείλετε αργότερα έως και 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 τη βεβαίωση προϋπηρεσίας ή τις συμβάσεις εργασίας σας.
Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την άσκηση και κοινοποίηση της αγωγής είναι έως και τις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, καθώς ο Ν. 3198/1955 ορίζει ότι η σχετική αγωγή πρέπει να ασκηθεί και να κοινοποιηθεί έως και 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ Π.Σ., ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.

Με εκτίμηση,

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΙΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ


ΠΗΓΗ ΠΟΣΠΥΔ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τακτικές κρίσεις Αξιωματικών του Π.Σ. έτους 2012


Συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων έτους 2012 των Ανώτατων Αξιωματικών και έκρινε :
Α. Διατηρητέο τον Υπαρχηγό του Π.Σ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο
Β. Διατηρητέους του Αντιστρατήγους:
  1. Βασίλειο Τουλίκα και
  2. Σωτήριο Γεωργακόπουλο
Γ. Διατηρητέους τους Υποστρατήγους του Π.Σ.
  1. Γεώργιο Μαρματάκη
  2. Βασίλειο Παπαγεωργίου
  3. Δημοσθένη Καβέτσο
  4. Κων/νο Παπαδογιαννάκη και
  5. Χρήστο Παπαδόπουλο (Υ/Γ)
Δ. κατ’ επιλογήν για τις θέσεις των Υποστρατήγων τους Αρχιπυράρχους του Π.Σ.
  1. Κωνσταντίνο Δεσινιώτη και
  2. Δημήτριο Ζάχο
Ε. και ευδοκίμως τερματίσαντες τους Υποστρατήγους του Π.Σ.
  1. Κων/νο Πετρόπουλο
  2. Χρήστο Ψυχογιό
  3. Ανάργυρο Γιαννακόπουλο
  4. Αναστάσιο Βλάχο και
  5. Αργύριο Βελέντζα
Στους αποστρατευθέντες αξιωματικούς με το βαθμό του Υποστρατήγου, απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν.
Στη συνέχεια το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Π.Σ. έκρινε:
Α. Διατηρητέους τους Αρχιπυράρχους του Π.Σ.
  1. Περικλή Κούτρη
  2. Νικόλαο Σφήκα
  3. Θεόδωρο Γεωργιόπουλο
  4. Διαμαντή Κανελλόπουλο
  5. Χρήστο Δημητρακόπουλο
  6. Παναγιώτη Σκόνδρα
  7. Αντώνιο Αβραμίδη
  8. Δημήτριο Στάμο
  9. Μαρίνο Δαριβιανάκη (ΠΛ) και
  10. Κων/νο Φαφούτη (Υ/Γ)
Β. και ευδοκίμως τερματίσαντες τους Αρχιπυράρχους Π.Σ.
  1. Γεώργιο Βαλοδήμο
  2. Νικόλαο Δούκα
  3. Δημήτριο Γιαννακόπουλο
  4. Χρήστο Σταυρόπουλο
  5. Αθανάσιο Μπέη
  6. Ιωάννη Τσουρούλα
  7. Βασίλειο Παυλακάκη
  8. Κων/νο Μαρνέρα
  9. Κων/νο Κουκή
  10. Γεώργιο Τρυγώνη και
  11. Καραθανασόπουλο Δημήτριο (Π/Κ)
Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Παναγιώτη Μπονάτσου, το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων έτους 2012, Αξιωματικών του Σώματος και έκρινε :
Ι. Κατ’ επιλογήν:
Α. στο βαθμό του Αρχιπυράρχου τους Πυράρχους:
  1. Ντικούδη Παναγιώτη
  2. Αμπαρά Στυλιανό
  3. Μαθιουδάκη Μιχαήλ
  4. Μπίκα Γεώργιο
  5. Καραλιά Ιωάννη
  6. Μπουραντά Χρήστο
  7. Λαθύρη Νικόλαο
  8. Αργύρη Γεώργιο
  9. Τρόντζα Δημήτριο
  10. Αλεξανδρή Νικόλαο
  11. Κοροντζή Κωνσταντίνο
  12. Ρούμπο Αθανάσιο
  13. Δασκαλόπουλο Βασίλειο
  14. Αφάλη Χαράλαμπο
  15. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο
  16. Γαλιατσάτο Νικόλαο (Π/Κ) και
  17. Σουλιώτη Σπυρίδωνα (ΤΕΧΝ)
Β. και στο βαθμό του Πυράρχου τους Αντιπυράρχους:
  1. Κωτσιώρη Άγγελο
  2. Καραμπέτσο Κωνσταντίνο
  3. Κώνστα Βασίλειο
  4. Σπανέα Στέφανο
  5. Πουλτίδη Κωνσταντίνο
  6. Μαργαλιά Αθανάσιο
  7. Αθανασίου Σεραφείμ
  8. Φωστιέρη Ιωάννη
  9. Δημακογιάννη Θεοδόσιο
  10. Τζοΐτη Αθανάσιο
  11. Σαξιώνη Βασίλειο
  12. Πιερράκο Δημήτριο
  13. Γρηγορίου Παύλο
  14. Αναγνωστάκη Δημοσθένη
  15. Ανδριόπουλο Μιχαήλ
  16. Κολόκα Απόστολο
  17. Λέκκα Αθανάσιο
  18. Ράμφο Ιωάννη
  19. Ελευθεριάδη Ελευθέριο
  20. Δελογιάννη Γεώργιο
  21. Μπαμπίλη Ανδρέα
  22. Καλογουλίδη Χρήστο
  23. Τετενέ Μιλτιάδη
  24. Ντίτσα Νικόλαο και
  25. Ραπανάκη Δημήτριο
ΙΙ. Προακτέους κατ’ εκλογήν για κάλυψη ισάριθμων κενών θέσεων, στο βαθμό του Αντιπυράρχου τους Επιπυραγούς:
  1. Αλεξόπουλο Βασίλειο
  2. Κοκμοτό Βασίλειο
  3. Τσώλη Βασίλειο
  4. Κουνάδη Άγγελο
  5. Μαρκουλάκη Γεώργιο
  6. Τσικαλά Γεώργιο
  7. Γκόγια Δημήτριο - Υπηρ. Γραφείου
  8. Μπαμπάκο Νικόλαο
  9. Παλιούρα Γεώργιο
  10. Κεφαλά Δημήτριο
  11. Νιάφα Παναγιώτη
  12. Κουτσογιάννη Νικόλαο
  13. Πόζογλου Χαράλαμπο
  14. Βιντζηλαίο Γεώργιο
  15. Τριάντη Πολύκαρπο
  16. Μπραΐμη Ιωάννη
  17. Φιλιππίδου Αδελαΐδα - Υπηρ. Γραφείου
  18. Μπάλση Νικόλαο
  19. Σαΐνη Καλλιόπη
  20. Παραλίκα Απόστολο - Υπηρ. Γραφείου
  21. Κυρίτση Άγγελο
  22. Γκούμα Δημήτριο
  23. Γεωργακλή Λάμπρο
  24. Χάλαρη Μιχαήλ
  25. Μητσάκη Δημήτριο
  26. Σωτήρχο Αναστάσιο
  27. Παπαδόπουλο Δημήτριο
  28. Αλεξόπουλο Νικόλαο
  29. Μπόττη Περικλή
  30. Πρωτοπαπαδάκη Αντώνιο και
  31. Γαλάνη Δημήτριο
ΙΙΙ. Ευδοκίμως τερματίσαντες τους Πυράρχους:
  1. Κλείτσα Μιχαήλ
  2. Βλάχο Νικόλαο
  3. Ντίνο Αντώνιο
  4. Σερεντέλλο Ανδρέα
  5. Παναγιωτόπουλο Στυλιανό
  6. Βολυράκη Ηλία
  7. Μέγα Βασίλειο
  8. Παραλούση Σταύρο
  9. Πόραβο Δημήτριο
  10. Τζανετέα Ευάγγελο
  11. Προκοπίου Νικόλαο και
  12. Σκουλούδη Νικόλαο
ΠΗΓΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ενημέρωση μελών για το ΔΣ τις ΠΟΣΠΥΔ που πραγματοποιήθηκε την 11-1-2012


Συνάδελφοι Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.

Στις 11/01 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ που αποφάσισε μεταξύ άλλων:
Η εφημερίδα θα αποστέλλεται στο μέλλον με άλλον τρόπο αποστολής, αριθμό φύλλων κ.λ.π.
Υλοποίηση της ονομασίας της Ομοσπονδίας απόφασης συνεδρίου το 2008 σε Π.Ο.ΠΥ.Δ.
Η συνδικαλιστική παρακράτηση της ΠΟΣΠΥΔ θα γίνει όπως και το 2011.
Βελτιώσεις του Ν.3938 σε μεταθέσεις, μισθολογικά, ηλικίες, καθήκοντα, ωράρια, ΜΑΠ, προϋπηρεσία σε 2009, 2010, 2011, απολυτήριο Δημοτικού προ 1980, στήριξη υλοποίησης του Ν3938/11 για απορρόφηση των επιλαχόντων σε βάθος 3ετίας, βελτιώσεις του Ν.121/2007, Π.Δ.124/2003 ώστε να υπάρχει νέα πενταετία για τους συναδέλφους που είναι εκτός ρύθμισης.
Σχετικά με το Ταμείο Αλληλοβοηθείας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφές για τα παλιά μέλη έως τις 31/03/2012 καθώς και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου για τα νέα μέλη της ΠΟΣΠΥΔ (κατηγορία 600 πολιτών). Οι ημερομηνίες αυτές είναι οριστικές και αμετάκλητες.
Έγινε ενημέρωση από το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Χρ. Νικολουτσόπουλου:
20% των συναδέλφων που έχουν κάνει αγωγές είναι εργαζόμενοι πριν το 2001.
Όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν για τα σχετικά δικαστήρια θα πρέπει να έχουν αποστείλει δικαιολογητικά έως 20/01/2012.
Έχει αποσταλεί ενημέρωση στα fax των Σωματείων και περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου που είναι 210-8251555 και fax 210-8251179.
Στις 24/01 για την μονιμοποίηση έχουμε το πρώτο Πρωτοδικείο συναδέλφων από την Κοζάνη.
Με ομόφωνη απόφαση και των 13 μελών του Δ.Σ. ορίστηκε ότι «η συμβολή του γραφείου του κ. Χρ. Νικολουτσόπουλου και των συνεργατών του στην μονιμοποίηση ήταν σημαντική και η ΠΟΣΠΥΔ στηρίζει την πληρωμή του γραφείου. Η αμοιβή θα καταβληθεί από τους 800-1.000 συναδέλφους που εμπίπτουν στη ρύθμιση σε 10 δόσεις, οι κάτω των 40 ετών σε 500 € + ΦΠΑ και οι άνω σε 250 € + ΦΠΑ.
Η συνεργασία με το γραφείο παραμένει καθοριστική και συνεχίζεται και ξεκινάει νέους γύρους δικαστηρίων για την μονιμοποίηση καθότι έχουμε και 2.000 περίπου συναδέλφους εκτός ρύθμισης, καθώς θα επιδιώξουμε και νομοθετικές βελτιώσεις στον υπάρχον νόμο. Συνεπώς έχουμε αρκετό δρόμο σε συνδικαλιστικό, αγωνιστικό και δικαστικό επίπεδο.

ΠΗΓΗ ΠΟΣΠΥΔ

Ενημέρωση μελών ΠΟΣΠΥΔ σχετικά με την πορεία της προκύρηξης - 16/1/2012


Σχετικά με την πρόσληψη της 5ετίας, σε πρόσφατες συναντήσεις που είχαμε με πολιτική και φυσική ηγεσία, μας διευκρίνισαν τα παρακάτω:
  1. Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες σχετικά με τους πολίτες και αναμένουμε σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  2. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρωθεί η πρόσληψη μέχρι 25 Ιανουαρίου διαφορετικά θα πάμε για αρχές Φεβρουαρίου.
  3. Έχει γίνει εισήγηση προς τον Αρχηγό του Π.Σ. κ. Παναγιώτη Μπονάτσο για αυτεπάγγελτη διαδικασία των ποινικών, των Ι, των τίτλων σπουδών και των διπλωμάτων. Καλά είναι να ελεγχθούν και οι εισαγόμενοι τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, βεβαιώσεις εθελοντικών καθώς και πτυχίων ξένων γλωσσών αν θέλουμε να είμαστε σωστοί. Στους διαγωνισμούς στο παρελθόν για μόνιμο προσωπικό γινόταν αυτεπάγγελτη για Ι, ποινικά, τίτλους σπουδών. Η δική μας προκήρυξη προβλέπει για Ι και ποινικά.
  4. Τελικά ΔΕΝ έχει όμως υλοποιηθεί καθότι:
    • Πρέπει να υπάρχει πρόσληψη για να γίνει αναζήτηση καθότι λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να γίνει.
    • Πάντα σε όλες τις προκηρύξεις η αυτεπάγγελτη διαδικασία γίνεται μετά την πρόσληψη.
Από τους 4.507 επιτυχόντες και επιλαχόντες υπάρχουν:
  • 718 συνάδελφοι με Δημοτικό προ 1980,
  • 1.090 συνάδελφοι Γυμνασίου και
  • 2.699 συνάδελφοι Λυκείου.
Να τονίσουμε ότι όπως μας είπε ο Υφυπουργός κ. Όθωνας ήταν επιλογή της ηγεσίας να υπάρχει ανάρτηση πινάκων κ.λ.π.ώστε να είναι διαυγείς όλες οι διαδικασίες και όχι όπως παλαιότερη προκήρυξη μονίμου προσωπικού στο Π.Σ. όπου για να δει καποιος αν πέρασε το έβλεπες μόνο για τον εαυτό σου και με τον αριθμό πρωτοκόλλου που είχες χωρίς λίστες, αναρτήσεις κ.λ.π.
Τα γράφουμε γιατί ξεχνάμε συνάδελφοι.
Το Υπουργείο και η ΠΟΣΠΥΔ είναι κάθετοι σε αυτό, να ελεγχθούν τα έγγραφα και να υπάρχει διαύγεια.
  • Γι’ αυτό όποιοι και αν έχουν προχωρήσει σε «μαμουνιές» είτε πολίτες είτε συμβασιούχοι ας το προσέξουν γιατί θα υπάρξει και ποινική δίωξη και θα χάσουν και τη δουλειά τους που είχαν μέχρι τώρα.
  • Κατανοούμε την αγωνία των συναδέλφων επιλαχόντων.
  • Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι χρειάζεται πάντα κάποιος χρόνος για να υλοποιηθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, δεν γίνονται άμεσα….λίγο υπομονή.
Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμα φορά ότι η ΠΟΣΠΥΔ είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους. Ας φροντίσουν και οι συνάδελφοι να είναι δίπλα στην ΠΟΣΠΥΔ γιατί οι αγώνες δεν γίνονται με λόγια αλλά με πράξεις - έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Περί παραίτησης δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο συνεπώς την ημέρα υπογραφής πρόσληψης θα ξεκαθαριστεί ποιοι θα πιάσουν δουλειά και ποιοι δεν θα έρθουν!! Και τότε θα γίνει και η αναζήτηση, υπομονή συνάδελφοι.
Πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με την ΕΑΠΣ και δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινήσεις και από τις δύο πλευρές.
Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον είναι δύσκολο και αβέβαιο για όλους μας γεγονός που επιβάλει αγωνιστικότητα και ενότητα των εργαζομένων από όλους τους εργασιακούς χώρους.
Επειδή υπήρχε ανησυχία από τους συναδέλφους για την προκήρυξη στις 14/01 υπήρξε και νέα επικοινωνία με τον Υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Όθωνα ο οποίος μας είπε πως όλα προχωρούν κανονικά.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΣΠΥΔ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συγκρότηση Επιτροπής για Κωδικοποίηση των στολών του Π.Σ (Μονίμων, εποχικών, Π.Π.Υ, εθελοντών)

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.spyth.blogspot.com/

Ενημέρωση από τους νομικούς συμβούλους


Σε απάντηση έγγραφου αιτήματός σας και σε συνέχεια της χθεσινής μας ενημέρωσης ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, σας ενημερώνουμε ότι όσοι από τους συναδέλφους σας δεν έχουν ασκήσει στο παρελθόν, μέσω του γραφείου μας, αγωγή με την οποία θα ζητούν τη μονιμοποίησή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα έχουν προθεσμία έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 να αποστείλουν στο γραφείο μας ορθά συμπληρωμένο το ενημερωτικό σημείωμα και πληρεξούσιο εργολαβικό δίκης που σας έχουμε ήδη αποστείλει καθώς και τις συμβάσεις τους ή μια βεβαίωση προϋπηρεσίας.
Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία για την άσκηση και κοινοποίηση της αγωγής είναι έως και τις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011), συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο έως και τις 20 Ιανουαρίου να μας έχουν στείλει ταχυδρομικώς τα ανωτέρω έγγραφα. Δικαίωμα για να καταθέσουν αγωγή έχουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες που:
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΣΩΣΗΣ.
-ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
-ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι συμβασιούχοι πυροσβέστες έχουν συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δασική Υπηρεσία) πριν το 2001, εκτιμούμε ότι συγκεντρώνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες δικαίωσης, καθώς οι αποφάσεις της Πλήρους Ολομέλειας του Αρείου (7/2011 και 8/2011), έτσι όπως έχουν ερμηνευτεί έως και σήμερα από τα Δικαστήρια, προκρίνουν τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εκείνων, των οποίων η πρώτη σύμβαση είχε συναφθεί προ του έτους 2001.
Αναφορικά με το χρόνο εκδίκασης των αγωγών αυτών, ευελπιστούμε ότι η πρόταση της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος, οι αγωγές που σχετίζονται με την απόλυση, όπως είναι και η δική σας, να τελεσιδικούν μέσα σε ένα χρόνο περίπου από την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής θα συμπεριληφθεί στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση των φαινομένων αρνησιδικίας» και θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο.
Επαναλαμβάνουμε ότι όσοι έχουν ήδη καταθέσει αγωγές με το γραφείο μας δεν θα συμπληρώσουν το ενημερωτικό σημείωμα, διότι ισχύουν οι αγωγές που έχουν καταθέσει στο παρελθόν.
Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.
Με τιμή,
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΙΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ
ΠΗΓΗ: ΠΟΣΠΥΔ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση Μελών απο την Ανανεωτική Συνεργασία.

"ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ."

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/1/2012.

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας .
Ευχόμαστε το 2012 να είναι το έτος που θα λυθούν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των 5500 συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Πέρυσι τέτοιον καιρό είχαμε εξαγγείλει την ίδρυση της Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών και ένα χρόνο μετά βλέπουμε πως η αποδοχή των συναδέλφων είναι μαζική.
Αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη για όλους εκείνους τους Συναδέλφους που μας εμπιστεύονται.
Στις 10/1/2012 επισκεφτήκαμε το Υπουργείο Οικονομικών καθώς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Στο Υπουργείο Οικονομικών συναντήσαμε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης καθώς και Υπουργό Οικονομικών Κ. Βενιζέλο και του ευχηθήκαμε τα Χρόνια Πολλά και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Επίσης τον ευχαριστήσαμε για την βοήθεια που μας έδωσε σε προβλήματα του κλάδου μας , και του ζητήσαμε να είναι κοντά μας και το 2012.
Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συναντηθήκαμε με τον Υφ. Κ. Όθωνα ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το Π.Σ. του ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Τον ευχαριστήσαμε για ότι έχει κάνει για τον κλάδο μας και του ζητήσαμε την στήριξη του για την συνέχεια.
Στην συνέχεια ενημερωθήκαμε από τους υπευθύνους του Υπουργείου για θέματα του κλάδου μας .
Ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά και σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται . Τέλος της εβδομάδας τελειώνουν τα αθλήματα οι πολίτες ,και από εβδομάδα βγαίνει το Φ.Ε.Κ. και η Δ.Π. και εάν δεν προλάβουν μέχρι τέλους του μήνα τότε θα μπούμε στις σχολές από Φεβρουάριο.
Όσον αφορά τους πολίτες είναι έτοιμες δυο σχολές η μια στα Βίλια και η άλλη στη Νάουσα . Όσον αφορά την εκπαίδευση των Συμβασιούχων θα γίνει σε Π.Υ. και όχι σε Π.Κ. Ανάλογα με την δύναμη του κάθε νομού μπορούν να λειτουργήσουν και παραπάνω Π.Υ. ως Σχολές .Όσον αφορά τους επιλαχόντες θα ισχύσει η απορρόφηση σε βάθος 3ετιας σύμφωνα με τις ανάγκες του Π.Σ.
Όσον αφορά την αυτεπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών αυτή έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τελευταίου επιτυχόντα όπως προβλέπετε . Δηλαδή θα υπάρχουν αποχωρίσεις και μέσα από τις σχολές και θα καλούνται οι επιλαχόντες . Μας επισήμαναν πως αν βρεθούν τέτοιοι συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν ούτε σαν εποχικοί και θα διωχτούν ποινικά.
Τέλος για όσους Συναδέλφους δεν είχαν τα κριτήρια θα δουλέψουν σαν Συμβασιούχοι.
Για μεταθέσεις δεν υπάρχουν εφόσον δεν βγει υπουργική για αυτό ( είναι στο χέρι μας ) .
Στην συνέχεια πήγαμε στο εξαναβολής από την προηγούμενη Τετάρτη Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας που είχε τα εξής θέματα:
1.Εγγραφή Σωματείου
2.Αιθουσα ΠΟΣΠΥΔ.
3.Εφημεριδα.
4.Υλοποιηση νέας επωνυμίας ΠΟΣΠΥΔ.
5.Τ.Α. Συνδρομές μελών και δυο ενισχύσεις συναδέλφων.
6.Συνδικαλιστική παρακράτηση 2012.
7.Βελτίωση Ν.3839 κ.λ.π.
8.Οικονομική ενημέρωση.
9.Δικαστικές εξελίξεις ( 2001 , αμοιβές , 176 ευρώ , δικαστήρια )
Σας τα παραθέτουμε αυτολεξεί και σας ενημερώνουμε πως στα 4 θέματα δεν συμμετείχαμε λόγω καθυστέρησης στα δυο Υπουργεία και απλός ενημερωθήκαμε για το τι αποφασίστηκε.
Την εξέλιξη του Δ.Σ. θα εκδόση ενημέρωση μελών η Ομοσπονδία μας .
Σας ενημερώνουμε πως για όλοι την συνδικαλιστική μας δράση από την εκλογή μας μέχρι σήμερα χρεώσαμε την Ομοσπονδία μας για σχεδόν 1 έτος με 2065 ευρώ εκ των οποίων τα 1150 δεν τα έχουμε πάρει ακόμα.
Σας το αναφέρουμε για να γνωρίζετε γιατί εσείς τα δίνετε.
Όσων αφορά ( BLOK ) κάποιους που μαθαίνουν νωρίτερα από την ομοσπονδία μας τις αποφάσεις της τους καλούμε να ηρεμίσουν και σε οποίο συνδυασμό και αν ανήκουν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γιατί κάποιοι θέλουν βοήθεια από εμάς και όλοι μαζί μπορούμε καλυτερα.
Όσων αφορά τις αντιπαραθέσεις και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ συναδερφικών Ομοσπονδιών και Σωματείων είτε Συμβασιούχων είτε Πυροσβεστών είτε Αξιωματικών τους καλούμε σε διάλογο πρώτα και μετά σε κοκορομαχίες που μόνο ζημιά δημιουργούν και στις δυο πλευρές . Υπάρχουν σημεία που θα συμφωνήσουμε και σημεία που θα διαφωνήσουμε αλλά ίσως τα βρούμε και όλα . Η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά όταν δεν υπάρχει διάλογος . Είναι προτιμότερο να τους δώσουμε να καταλάβουν πρώτα και τότε ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα. 
Συνάδελφοι να είστε όλοι καλά και σας δηλώνουμε πως όλοι μαζί μπορούμε.


Εκ μέρους της
«Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών»


Καστανίδης Γεώργιος.
Πυργιώτης Απόστολος.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Από σήμερα η κατάθεση δικαιολογητικών για 725 θέσεις Μονίμων Πυροσβεστών (Η προκήρυξη).



Από σήμερα Δευτέρα 9-1-2012 έως 16-1-2012, θα γίνονται δεκτά δικαιολογητικά για τον διαγωνισμό ένταξης στην πυροσβεστική υπηρεσία 725 νέων πυροσβεστών γενικών καθηκόντων.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη.




ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 750 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.spyth.blogspot.com

*** Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕ 2011

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τελευταίες εξελίξεις από τον διαγωνισμό



Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης έχουν ως εξής:

* Από εχτές έχει δοθεί εντολή από το ΑΠΣ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία Αυτεπάγγελτης αναζήτησης των Πιστοποιητικών Στρατολογικής Κατάστασης τύπου Α και των Ποινικών Μητρώων για τους επιτυχόντες.
** Εντός της επόμενης εβδομάδος θα κληθούν οι πρώτοι επιλαχόντες από τον πίνακα των συμβασιούχωνπυροσβεστών για να καλύψουν όσες θέσεις έμειναν κενές από τους υποψηφίους άνω των 45 ετών που κόπηκαν από τις επιτροπές εξέτασης της σωματικής τους ικανότητας Ι.

ΠΗΓΗ: ΠΟΣΠΥΔ

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Στερεάς