Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Με τι θα ασχοληθεί η Τριμελής Επιτροπή (ΝΚΣ, ΑΣΕΠ, ΠΣ) από εδώ και στο εξής.



Υ.Α. Αριθμ. 12077/15-7-2011

"Αρθρο 5
Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Πίνακες επιτυχόντων.
1. Η Επιτροπή της παραγράφου 6 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61) η οποία αποτελείται από ένα αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ορίζεται από τον πρόεδρο αυτού, έναν εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού που κληρώνεται μεταξύ των Συμβούλων αυτού και ένα Διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος που κληρώνεται μεταξύ των Διευθυντών των εν λόγω Διευθύνσεων, παραλαμβάνει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και προβαίνει στις ακόλουθες ενέργειες:
α. Εντός τριμήνου από την παραλαβή τους, ελέγχει την πληρότητα των δικαιολογητικών που έχουν προσκομίσει οι υποψήφιοι και συντάσσει κατ’ αλφαβητική σειρά, χωριστούς πίνακες υποψηφίων που πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ανά κατηγορία. Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος επικουρεί την ως άνω Επιτροπή κατά τη σύνταξη των πινάκων.
β. Συντάσσει ανά κατηγορία πίνακες υποψηφίων κατά σειρά επιτυχίας, με βάση το άθροισμα της βαθμολογίας που προκύπτει κατ’ εφαρμογή των οριζομένων στην παρ. 5 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61).........................................
3. Στους πίνακες των επιτυχόντων, καταχωρίζονται αναλυτικά οι βαθμολογίες κατά κριτήριο και η συνολική βαθμολογία. Οι πίνακες των επιτυχόντων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, υπογράφονται από τα μέλη της Επιτροπής και παραδίδονται από τον Πρόεδρο αυτής, μαζί με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο μεριμνά για την κύρωσή τους από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, εντός δέκα (10) ημερών. Οι πίνακες αυτοί αναρτώνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr και σε έντυπη μορφή στις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.
4. Οι υποψήφιοι δικαιούνται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των πινάκων, να υποβάλουν απευθείας στο 5ο Τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, αίτηση διόρθωσης των στοιχείων του πίνακα που θεωρούν ότι δεν έχουν υπολογιστεί ορθά. Οι υποβληθείσες αιτήσεις εξετάζονται, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την υποβολή τους, από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή της παραγράφου 6 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 (Α΄ 61) η οποία αποφαίνεται επ’ αυτής, πραγματοποιεί, εφόσον απαιτείται, τις αναγκαίες διορθώσεις και ενημερώνει σχετικά τον ενδιαφερόμενο. Στη συνέχεια οι αναμορφωμένοι πίνακες κυρώνονται από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη και όσων δεν κατατάσσονται επιστρέφονται στις Υπηρεσίες στις οποίες κατατέθηκαν.
6. Από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος. δίνονται στο Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ, σε ηλεκτρονική μορφή, οι κυρωμένοι πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr"

Σ.Δ: Την παράγραφο 2 την έχω βγάλει για λόγους συντομίας. Σε αυτήν αναφέρετε τι θα ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.
Επίσης μεταξύ των άλλων θα ελεγχθούν αυτεπάγγελτα τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν και αφορούν
(άλλωστε υπογράψατε Υπεύθυνη Δήλωση γι΄αυτό)
α) τα ποινικά μητρώα,
β) τα απολυτήρια και
γ) τα Ι (γιωτα).

ΜΠΟΡΕΊΤΕ να ξαναθυμηθείτε και να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ το Φ.Ε.Κ. που αναφέρει την όλη διαδικασία.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τελείωσε η κατάθεση των δικαιολογητικών


Τελείωσε η κατάθεση των δικαιολογητικών χθες, δεν μπαίνω στο «κλιπακι» των αριθμών μου είναι αδιάφορο… απλά περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Η  επιτροπή όπως ανακοίνωσα παρακάτω είναι έτοιμη,  απλά λίγη ακόμη υπομονή... σε λίγες μέρες θα  έχουν ξεκαθαρίσει όλα.

Ο διαχειριστής   

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η τριμελείς επιτροπή για την έκδοση των αποτελεσμάτων.


1)  Μαυρομάτης Βασίλειος (Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π.)
2)  Σπανός Παναγιώτης του Ιωάννη (Νομικός Σύμβουλος του Κράτους)
3) Αντιπύραρχος (9749) Απόστολος Σκρέκας (Διευθυντής, Διεύθυνσης Τεχνικών Α.Π.Σ.)

* Γραμματειακή Υποστήριξη : Επιπυραγός (8047) Πέτρος Κ. Γερογιάννης

Ο διαχειριστής 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρκαγιά στην Κάρυστο Ευβοίας και στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας

* Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Τα αεροσκάφη ανεφοδιάζονται συνεχώς από την θαλάσσια περιοχή του Ευβοϊκού με νερό και κάνουν συνεχείς ρίψεις στην περιοχή.  Άγνωστη παραμένει η αιτία της φωτιάς, ενώ συνεχίζουν να απειλούνται περιουσίες και σπίτια.
Πηγή: eviaroom.gr 
* Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Άντια της Καρύστου Ευβοίας.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και δύο ελικόπτερα.

Πηγή: zougla gr

*** Σύμφωνα με τις τελευταίες μου πληροφορίες οι φωτιές μαίνονται ακόμη, είναι σε εξέλιξη, σπεύδουν δυνάμεις από όλοι την Περιφέρεια Στερεάς.
Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω…

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

15 Σεπτεμβρίου 1994 . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους συναδέφλους ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ. (βίντεο)




Συνάδελφοι, σαν ακριβώς αυτή την ώρα 1:01 π.μ, ξημερώματα 15 Σεπτεμβρίου 1994 βρέθηκαν νεκροί μετά από πτώση του ελικοπτέρου τους 10 συνάδελφοί μας.
7 Δασοκομάντος, ο κυβερνήτης, ο συγκυβερνήτης και ο μηχανοσυνθέτης του ελικοπτέρου .
Η επαφή με το ελικόπτερο χάθηκε στις 20:38 14 Σεπτεμβρίου 1994, όπως αναφέρει στις διηγήσεις του ο συνάδελφος και πρώην Δασοκομάντος Παρασκευάς Ατζαμιδάκης ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στην περιοχή μαζί με την 5η ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ και ανέσυραν τους συναδέλφους από τα συντρήμια του ελικοπτέρου.
Ακόμα και σήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΊ ΕΥΘΥΝΕΣ, ακόμα και σήμερα ΜΕΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ και ένα από αυτά είναι ΓΙΑΤΙ, ενώ υπήρχε σχετική έκθεση του Γ.Ε.Σ. ότι τα ελικόπτερα του συγκεκριμένου τύπου ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ χρησιμοποιούνταν ;;;;
Πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν απαντήσεις στις μανάδες των συναδέλφων, πρέπει να δοθούν απαντήσεις και στους συναδέλφους, όπως ο Παρασκευάς, που ακόμα περιμένουν να δικαιωθούν οι σύντροφοί τους !!!
Ας ελπίσουμε ότι έστω και τώρα η Πολιτεία θα δώσει απαντήσεις.
Ένας μικρός ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ λοιπόν στους αδικοχαμένους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ, τους ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΣ, όπως τους αποκαλούσαν, είναι και τα παρακάτω βιντεάκια.
ΤΙΜΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !!!

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕΟΡΙΑ


Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζαμε όλο το απόγευμα από την Ιτέα με τους καπνούς να βγαίνουν από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι στα Πεντεόρια. Ευτυχώς τώρα, με τη δύση του ηλίου, οι καπνοί έχουν "εξαφανιστεί" γεγονός που σημαίνει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί. Μέχρι πριν λίγο ρίψεις νερού έκαναν τα 3 Canadair, τα 2 Pzl και τα 2 ελικόπτερα που είχαν κληθεί να βοηθήσουν τους 55 πυροσβέστες με τα 25 οχήματα και το πεζοπόρο τμήμα που επιχειρούσαν από εδάφους. 


Πηγη: http://iteanews.blogspot.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση μελών Σωματείου Θεσσαλονίκης.




Λαγκαδάς, 11 Σεπτεμβρίου 2011
Αριθ. Πρωτ: 53

Συνάδελφοι,

όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σωματείο μας συμμετείχε στην πορεία της ΓΣΕΕ στην Δ.Ε. Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του σωματείου μας Καστανίδης Γιώργος, μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου Αν. Μακεδονίας & Θράκης Παπαναστασίου Γιάννη είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή Χρ. στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο εχτές 10/9/2011 και του εξέθεσαν το θέμα όσων συναδέλφων μένουν εκτός λόγω απολυτηρίων, ποινικών, γιώτα και για τους συνάδελφους που μπήκαν το 2009, λέγοντάς του ότι πρέπει να δοθεί απάντηση και λύση για όλους αυτούς ώστε να μην χάσουν την εργασία τους, τονίζοντάς του παράλληλα την μεγάλη προϋπηρεσία την οποία έχουν.
Ο Υπουργός τους απάντησε ότι, όπως είπε και προ ημερών, "κανείς από όσους μείνουν εκτός της προκήρυξης δεν θα χάσει την εργασία του και θα συνεχίσουν να εργάζονται ως εποχικοί".

Συνάδελφοι,
το σωματείο μας ως οφείλει, μέχρι την τελευταία στιγμή θα ζητά απαντήσεις και λύσεις με κάθε μέσω (κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό) στο θέμα των συνάδελφων μας που μένουν εκτός προκηρύξεως.
Για οτιδήποτε νεώτερο επί του θέματος θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καστανίδης Γεώργιος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρυσανθοπούλου Πελαγία

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή της Υπάτης


Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 15:00 κοντά μεταξύ Αμαλώτας και Βασιλικών και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από τον πρώην σκουπιδότοπο που υπάρχει εκεί κοντά. Οι φλόγες όμως λόγω του δυνατού αέρα, επεκτάθηκαν γρήγορα και σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση(κυρίως πουρνάρια).
Στην περιοχή έχουν σπεύσει 8 οχήματα της Π.Υ. με 17 άνδρες, 1 πεζοπόρο με 8 άτομα, ενώ σηκώθηκαν και τα δύο PZL, από το αεροδρόμιο της Λαμίας.


ΠΗΓΗ: LAMIA REPORT

*** ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ 18:30.

Σχόλιο του διαχειριστή


Περίμενα εδώ και  μέρες κάποια αντίδραση από την Ομοσπονδία για το θέμα τις περικοπής των χρημάτων από τον μισθό  μας. Μέχρι τώρα τίποτα…
Αφού ανακινώ τώρα το ζήτημα…θα μου πουν δεν βλέπεις τι γίνεται…κόβουν από παντού…με μια διαφορά δεν υπάρχει άνθρωπος στο Ελληνικό Δημόσιο που να παίρνει 700 ευρώ να του κόβουν 100 ευρώ  και στο τέλος να φτάνει στα 600 ευρώ...και να λέμε (σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένονται και νέες μειώσεις τον επόμενο μήνα) και να μην κάνουμε τίποταλίγη αξιοπρέπεια κύριοι αυτό μόνο μας έμεινε…δεν σχολιάζω την ανακοίνωση Πεμπτη βράδυ για το λεωφορείο για την Θεσσαλονίκη… αυτό και αν είναι…

Ο διαχειριστής 

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Ομβριακή


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν λίγο σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση πάνω από την Ομβριακή.
Η πυροσβεστική στέλνει άμεσα δυνάμεις στο σημείο, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν και τα 2 PZL, από το αεροδρόμιο της Λαμίας, για να προλάβουν την επέκτασή της, αφού ο αέρας είναι με το μέρος της.

ΠΗΓΗ: LAMIAREPORT

*** ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις του Αρχιπύραρχου Παναγιώτη Σκόνδρα.


Δηλώσεις του Αρχιπύραρχου Παναγιώτη Σκόνδρα Διοικητή των  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Στερεά Ελλάδα για την προκήρυξη των πυροσβεστών πενταετούς θητείας.



 Ο διαχειριστής  

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε!!!!


Από αύριο 5 Σεπτεμβρίου 2011 καταθέτουμε τα δικαιολογητικά για την προκήρυξη. Εύχομαι σε όλους μας καλή επιτυχία και μεγάλη προσοχή στην συμπλήρωση και κατάθεση των δικαιολογητικών.

Τα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση Συμμετοχής η οποία συμπληρώνεται σε ειδικό έντυπο, που χορηγείται από τις Υπηρεσίες κατάθεσης των δικαιολογιτικών καθώς και μία έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Η αίτηση πρέπει να είναι καθαρογραμμένη χωρίς διορθώσεις - σβησίματα. 
2. Παράβολο δεκαπέντε (15) € που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.)
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας (2 όψεις). 
4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών. 
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στις οποίες αναγράφετε ότι έχουν τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα που αναφέρονται στις παραγράφους 2,3 και 5 του άρθρου 15 του Ν. 3938/2011 κ.α 
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για όσους είναι άνω των 45 ετών και έχουν αντικειμενική αδυναμία δήλωσης Ικανότητας Ι1. 
7. Βεβαίωση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 
στην οποία εργάστηκατε ή εργάζεστε ως πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης. 

 Ο διαχειριστής  

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η Υπεύθυνη δήλωση για ιδιώτες και συμβασιούχους πυροσβέστες - Μείωση αποδοχών..... ξανά !!!!.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, στις Υπεύθυνες Δηλώσεις του Ν. 1599/1996, δεν είναι παιχνιδάκι και τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται σε αυτές ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ειδάλλως ο νόμος ορίζει "Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών." για όποιον καταθέσει ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Εξάλλου και η Προκήρυξη γράφει πεντακάθαρα "Οι υποψήφιοι των οποίων τα δικαιολογητικά αποδειχθούν ότι δεν είναι έγκυρα, θεωρούνται αποτυχόντες, εκτός των ποινικών ευθυνών τους διαγράφονται από τους κυρωθέντες πίνακες επιτυχόντων και ανακαλείται αυτεπάγγελτα η πράξη κατάταξής τους."

Για μία ακόμη φορά έχουμε μείωση στον μισθό μας και από ότι φαίνετε αυτό θα συνεχιστεί.

Γ. ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
1. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 23.α΄ του άρθρου 55 του Ν. 4002/11, το κίνητρο απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων που αμείβονται με το πρώτο μέρος του Ν. 3205/2003 (Α΄297) και τωνπαρεμφερών με αυτό επιδομάτων, που προβλέπονται για τους αμειβόμενους με ειδικά μισθολόγια ή υπουργικές αποφάσεις ή συλλογικές συμβάσεις ή διαιτητικές αποφάσεις κ.λ.π. μειώνονται από 1-7-2011 κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%).
2. Έτσι το ποσό της παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3205/03 (Α΄297), όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3670/2008 (Α΄117), που αφορά το Κίνητρο Απόδοσης, μετά τη μείωση αυτή, για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στο Δημόσιο, διαμορφώνεται μηνιαίως κατά κατηγορία ως εξής:
i. Υ.Ε. στο ποσό των 28,50 €,
ii. Δ.Ε. στο ποσό των 32,00 €,
iii. ΤΕ ή ΠΕ χωρίς πτυχίο στο ποσό των 40,00 €,
iv. ΤΕ με πτυχίο ΤΕΙ ή ισότιμο στο ποσό των 45,00 € και
v. ΠΕ με πτυχίο Πανεπιστημίου ή ισότιμο στο ποσό των 50,00 €.

Π.Χ: Το κίνητρο απόδοσης για κάποιον που δουλεύει από το 2003 είναι 57 € . Με την μείωση τώρα θα γίνει 28,50 €.
Μάλιστα αυτό στον μισθό του Σεπτεμβρίου τώρα θα μας παρακρατηθεί αναδρομικά και για τον μήνα Ιούλιο.
Οπότε θα το δείτε το ΜΗΔΕΝΙΚΟ στο αποδεικτικό πληρωμής του μήνα Αυγούστου.


Και δυστυχώς αυτή είναι μόνο η αρχή.
Άντε τώρα με 650 και 700 € πήγαινε εσύ μετάθεση ένας Θεός ξέρει πού και να είστε σίγουροι ότι μεταθέσεις θα υπάρξουν, αν όχι τον πρώτο το δεύτερο χρόνο σίγουρα !!!!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : http://spyth.blogspot.com/
 

Διαβάστε την δ/γη στο συναδελφικό blog ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ